Wednesday, November 22, 2006

Den sørgelige dagen...

Ja, da var et kapittel over...
Jeg gråter og gråter.
Arak sa takk for seg og døde sent i går kveld.

Han fikk kolikk som utviklet seg til gasskolikk og så akutt tarmslyng, så det var ingen utvei. Irene var med ham hele veien og vi vet at han hadde det bra den siste tiden.



Arak har jo hatt et langt og innholdsrikt liv, med masse gøy, snille mennesker og spennende steder, og nå var nok bare hans tid kommet. Arak rakk å bli over 19 år gammel og det er jo ikke så værst for en ponni. Han var unik og spesiell og satte spor i mangt et ungpikehjerte.

Hvil i fred lille gullet vårt!

Tuesday, November 07, 2006

Mail fra Arak sin første eier

Hei alle sammen!
For ikke så lenge siden fikk jeg en koselig mail fra Arak sin første eier Kristin, og i dag fikk jeg masse koselige bilder. Har fått lov å legge ut det hun skrev og bildene, fordi jeg syns det var så koselig!

Dette er mailen fra Kristin:
"Satt og mimret over ”svunnen” tid da jeg fikk lyst og finne ut hvor hestene jeg engang hadde var blitt av….
Søkte på navnet Arak og kom da over hjemmesia di..;-)
I 1983 kjøpte bestefaren min meg hest, en Dartmoorhoppe ved navn Lisa. Lisa ble kjøpt av Andres Lefdal i sørvika utenfor Harstad.
Etter noen år bestemte vi oss for å bedekke henne med en araber kalt Sultan. Han var eid av Wenche (husker ikke etternavnet) i Lyngsdalen i nordtroms.

Resultatet ble lille Amigo, som jeg døpte han og han ble etter salget til Merethe Lyngen kalt for Arak.Jeg var helt alene i stallen den dagen Arak kom til verden. Både bestefar, mamma og pappa var borte en tur. Jeg tok alene imot føllet i en alder av 13 år. Den dagen husker jeg som om det var i går…Det første jeg gjorde var å kjøpe han en knall blå liten føllgrime og den har jeg ennå. Jeg må innrømme det kom noen tårer i dag da jeg leste historien hans og fikk sett bilder..".

Arak og mammaen sin Lisa af Stegsted


Arak og Lisa

Kristin og Lisa som er pyntet til jul med rødt kreppapir.


Lisa og Axel. Han var på besøk hos hestene hver søndag etter at de solgte dem, og da fikk de kokesjokolade:)


Axel og Lisa




"Man må jo spise for å bli stor gutt". Arak dier Lisa


Arak...Her er han ikke gamle karen dere...


Lisa og Arak koser seg ute.


Lisa.


Lisa


Mor og sønn.


Tusen takk kristin, for at jeg fikk legge ut historien og bildene:) Jeg tenker det er ei jente som blir glad over barnebildene nå, eller har jeg rett Carina;)

Ellers var jeg på besøk for ikke så lenge siden. varmesokkene passet fint, og gutten skal være varm på beina sine nå:)